Един доста любопитен слух "взриви" САЩ. Според него голямата звезда на американския футбол и всеобщ народен любимец Том Брейди е имал сексуална връзка с дъщерята на президента Доналд Тръмп - 35-годишната Иванка.

Причина да се заговори затова бе фактът, че лидерът на Ню Инглънд Пейтриътс не присъства по време на срещата в Белия дом на шампионите с президента - нещо, което е дългогодишна традиция във Вашингтон.

През април делегацията на Пейтриътс бе от 34 футболисти, а Брейди обясни оставането си в Бостън със "семейни причини". В специално изявление Брейди допълни: "Щастлив и развълнуван съм, че нашият тим ще бъде почетен в Белия дом."

Първоначално слуховете бяха, че Брейди не е присъствал като протест спрямо Тръмп. Бившият комуникационен шеф на Тръмп Антъни Скарамучи обаче гръмна бомбата с информацията, че Брейди е имал сексуална връзка с най-възрастната дъщеря на Тръмп, заради което съпругата му, бившият супермодел Жизел Бюндхен "ревнува" и е накарала Брейди да не ходи във Вашингтон заради възможността да срещне Иванка.

В момента Иванка работи в Белия дом като съветник на баща си. "Мисля, че имаше ревност в случая. Може би тя (Бюндхен) искаше да го предпази от нежелани срещи и затова имаше против той да ходи там", споделя Скарамучи. "Може би преди е имал нещо с Иванка или пък с някой друг, кой знае..."

Теорията не изглежда нелогично, тъй като отсъствието на Брейди със сигурност не е протест към Тръмп. Нещо повече - футболната звезда демонстрира подкрепа към Тръмп по време на президентската кампания като дори носеше шапка в негова подкрепа.

Сигурно е само, че Брейди и Иванка действително се познават от дълги години. През 2004 година пък самият Доналд Тръмп споделя в интервю за "Плейбой", че те биха били "мечтана двойка".

Интересният въпрос е и откога датират взаимоотношенията между двамата. И двамата се ожениха през 2009 - Брейди за Бюндхен, а Иванка за магната на недвижими имоти Джаред Къшнър.