Ослепителната Оливия Дън отново живее с гимнастиката в сърцето. През пролетта колежанката спечели националната отборна титла на САЩ по спортна гимнастика с отбора на университета в Луизиана и това е причината да вземе решение отново да се състезава. 21-годишната хубавица стана милионерка от постове в социалните мрежи и реклами. От една година тя има връзка с бейзболиста Пол Скенс. 
 
„Последните четири години промениха живота ми. Има нещо в това да облечеш лилаво и златно трико. Имам много възможности извън залата, но да бъда с момичетата в нея, е нещо специално. Все още не съм приключила“, сподели Оливия със своите 5,3 милиона последователи в Инстаграм.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivia Dunne (@livvydunne)

„Миналия сезон преоткрих любовта си към спорта и в частност към спортната гимнастика. Това ме накара да остана, да бъда до останалите“, обясни Ливи в интервю за „Ню Йорк пост“. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivia Dunne (@livvydunne)

Тя добави също, че е свикнала да бъде критикувана и вече отдавна не обръща внимание на хапливите коментари, че обръща повече внимание на външния си вид, отколкото на гимнастиката./"Телеграф"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivia Dunne (@livvydunne)