Нестандартно предложение за брак пред коледната елха в центъра на Пловдив получи „златното” момиче на художествената ни гимнастика Катрин Тасева. Станислав Сивков предложи женитба на любимата си, като падна на коляно и поднесе пръстен, а група от над 10 негови приятели, облечени като Дядо Коледа, държаха зад тях надпис: „Ще се омъжиш ли за мен?“

Младата дама прие предложението под аплодисментите и виковете „Горчиво!“ както на приятелите им, така и на случайните минувачи по централния пловдивски площад, информира БНР Пловдив.

Катрин Тасева, която е бивша шампионка по художествена гимнастика, бе видимо развълнувана. Щастливият младоженец Станислав Сивков сподели пред Радио Пловдив, че днес, на Игнажден, има рожден ден и затова е решил така нестандартно да предложи брак и да „събере“ празниците си.

За да участва в изненадата, групата на Дядо-Коледовците чака повече от половин час на площада, като старателно се криеше от очите на влюбената двойка. Междувременно се снимаха с дечица и раздаваха близалки на послушните.

В акцията и снимките неизменно участваше и 3-месечната Кари от породата Кавалер Кинг Чарлс шпаньол.