Най-добрата българска спринтьорка в последните 15 години Ивет Лаловa показа в една от социалните мрежи какво я кара да се чувства щастлива. Красивата ни лекоатлетка публикува секси снимка от своя ваканция и написа: "Мечтая за ваканция? Изобщо...Мечтая за това, че сезонът ми скоро започва. Предстоящите състезания ме карат да се чувствам още по-добре, отколкото да съм във ваканция", написа Ивет.

Българската спринтьорка винаги е била много позитивна и дори по време на пандемията не скри разочарованиео си от отлагането на Олимпийските игри в Токио за догодина, но остана оптимистично настроена за следващата година и ще търси участие на Игрите.

"Приех го като едно предизвикателство. Поредната трудност, през която трябва да премина. Имала съм много, разбира се. Този случай е много различен. Това, което усетих бе едно обединение на хората. Всички в целия свят. Всички спортисти, всички атлети, всички хора, всички граждани бяхме поставени при еднакви условия и видях, че много хора преминаха доста по трудно през това нещо. Сега е много важно да си помагаме, да се мотивираме и да си вдъхваме сили да продължим напред", сподели преди около месец Ивет пред NOVA.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1st of January 2020 #flashbackfriday

A post shared by Ivet Lalova-Collio (@ivet_lalova) on