Грациите от националния отбор на България (индивидуално и ансамбъл) отпразнуваха успехите си на Световната купа по художествена гимнастика в София с голям купон.

В известен хотелски комплекс се проведе сбирката на делегациите, които поставиха точка на турнира с много усмивки и танци.

Представителките на България – Катри Тасева, Боряна Калейн и гимнастичките от ансамбъла – Симона Дянкова, Елена Бинева, Мадлен Радуканова, Теодора Александрова и Лаура Траатс излъчваха особен блясък.

Ансамбълът ни стана шампион в многобоя, а във финалите на двете съчетания взе още едно злато – на композицията на пет обръча, и бронз на три топки и две въжета.

Катрин Тасева се класира четвърта в многобоя, а Калейн остана шеста. Във финалите Тасева взе злато на бухалки, сребро на обръч и лента, и бронз на топка. Калейн се качи на почетната стълбичка на третото място за съчетанието си на обръч. 

Невяна Владинова бе през цялото време до момичетата. Шампионската в многобоя от 2017 година в столицата пропусна надпреварата заради контузията. Очаква се тя да се завърне на Световната купа в Пезаро в средата на април.