Два чифта много красиви близначки бяха объркани в коментари от Интернет потребители в Русия. Световните шампионки по художествена гимнастика, рускините Дина и Арина Аверини /първата - в многобоя, и двете - на отделни уреди/, бяха смесени с техните сънароднички, също близначки, Аделина и Алина Фатхееви.

Между двете двойки има известни прилики. Първо, в простия факт, че и в двата случая става дума за близначки. Освен това, има сходство и в малките имена на девойките. А пък и на някои от снимките Аделина и Алина правят гимнастически елементи, които са обичайни за Дина и Арина, истинските гимнастички.

Но оттук-насетне започват разликите между 19-годишните гимнастички и 22-годишното дуо-златотърсачки /но не на медали/ от света на Инстаграм.

Най-напред, Аделина и Алина са етнически татарки, което ги различава от рускините Аверини по този показател, макар и не по паспорт. Но главната разлика е в мега-разкрепостеното поведение на двете млади дами от град Казан, които не се свенят да показват голотии, макар и...прелестни голотии.

Близначките от Казан са доста наглички и в изказванията си. На тях определено им е скучно в Казан и искат в Москва. Още повече, че определят съгражданите си, които ги коментират в Интернет, като злобни и завистливи.

Аделина и Алина не се свенят да твърдят, че си търсят неприлично богат чичко, който да ги изведе от родния им град към столицата. А на въпроса как така само един - те отвръщат: "Да, знаем, че не е прието един човек да е женен за две, но ние сме свикнали винаги да правим всичко заедно. Ако намерим такъв богат човек, сме готови да направим каквото трябва."

А под "каквото трябва" всеки може да тълкува нещата, както ги вижда през своята призма.

В Интернет, между другото, близначките от Казан са обвинявани също, че като татарки и мюсюлманки имат неприемливо и неприлично поведение. Но пък други отвръщат на моралистите: "Абе, те и рускините преди носеха семпли роклички, а сега масово са безсрамно разголени."

Но в Интернет - тролове дал Господ...

 

so funny 🙈🙈 #twins #kazan #tatarstan #alwaystogether #alwayscharacter

Публикация, споделена от Alina Fakhteeva (@alinafakhteeva) на