Холандската гимнастичка Верона ван де Лер е показателен пример за превратностите на живота. На 17 г. е обявена за  спортист на годината в родината си, след като печели медали от световно и европейско първенство, на 25 се озовава в затвора, а днес печели добре като порно звезда. 
 
След отказването си от спорта за Верона настъпват тежки времена. Първо осъжда баща си да й върне 62 000 евро, които той присвоил от нея и затова родителите я изонили от вкъщи. Парите й бързо свършили и тя се озовала на улицата - спяла в колата си на паркинг, хранела се в супермаркетите с храна за дегустация и накрая се озовала в затвора заради изнудване на любовници за 3000 евро и нерегистрирано оръжие в личния й автомобил. В затвора Ван де Лер престояла 72 дни, но наскоро призна, че й е било много тежко и дори мислела за самоубийство.
 
През 2011 г. започва нова кариера и то доста успешна - като  актриса в популярен порно сайт. Потребителите плащат по 70 цента за минута комуникация с Верона, по време на която тя е гола. Тя бързо разбрала, че това й носи добри доходи и затова влагала цялата си страст в работата.
 
Историята на вече 33-годишната Верона скоро ще се появи и на пазара - автобиографията ще излезе през януари 2020 година. Нарича се "Просто Верона: Да нарушим всички правила" и изглежда, че ще бъде доста интересна.