Какво се случва между Мика Стоичков и рапъра Кристо? Този въпрос разбуни духовете сред фенове на изпълнителя, а провокацията дойде от романтична снимка на двамата в социалните мрежи.
 
В сторито си в Инстаграм дъщерята на футболната легенда Христо Стоичков загатна за близките си отношения с Кристо. Тя публикува фотос, на което с рапъра се държат за ръце и макар да не се виждат лицата им, по татуса разпознахме ръката на Мика. Щерката на Камата е тагнала Кристо на снимката така, че да не остане и грам съмнение кой е мъжът с нея.
 
Малко по-късно тя съобщи, че с Кристо продуцират мащабен международен музикален сингъл. Мика направи това със снимка, на която е гушнала известния рапър. "Ние всички сме Любов", е написала Мика...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I want to announce with excitement that @kristo_official and I are producing an International music single and a video featuring World-Famous celebrities, with the idea to remind people how important it is to LOVE each other, and to show LOVE in the bravest and most unconditional way possible! Because WE ARE ALL LOVE, and NOTHING BEATS LOVE! And this is only the beginning.. #MKOFLOVE ❤️ Моя радост е да Ви съобщя, че @kristo_official и аз продуцираме мащабен международен музикален сингъл и видео клип с участието на световно известни личности, с цел да напомним колко е важно хората да се обичат и да го показват по най-смелия и безусловен начин! Защото ние всички сме ЛЮБОВ, и ЛЮБОВТА НИЩО НЕ МОЖЕ ДА Я СЪБОРИ! И това е само началото.. #MKOFLOVE

A post shared by 🄼🄸🄺🄰 🅂🅃🄾🄸🅃🄲🄷🄺🄾🅅 (@mstoitchkov) on

"Моя радост е да Ви съобщя, че Кристо и аз продуцираме мащабен международен музикален сингъл и видео клип с участието на световно известни личности, с цел да напомним колко е важно хората да се обичат и да го показват по наи-смелия и безусловен начин! Защото ние всички сме ЛЮБОВ, и ЛЮБОВТА НИЩО НЕ МОЖЕ ДА Я СЪБОРИ! И това е само началото..", написа Мика в Инстаграм.

Още горещи снимки на провокативната Мика - ТУК