Полицията в Лос Анджелис съобщи, че разследващите са установили причината за катастрофата през февруари в участието на Тайгър Уудс, която нанесе сериозни травми на тялото му, но отказаха да дадат допълнителни подробности, цитирайки опасения относно личното пространство на голфъра.

БТА
9 снимки

Шерифът на окръг Лос Анджелис Алекс Вилануева заяви, че разследването на инцидента на 23 февруари, който остави Тигъра със сериозни травми на десния крак, сега е завършено. Въпреки това, той добави, че няма да бъде дадена информация за случилото се, освен ако американецът не даде разрешението си.

„Изясни се причината за инцидента, разследването бе приключено. Въпреки това, ние се свързахме с Тайгър Уудс и неговия щаб. Има някои проблеми по отношение на личното пространство при даването на информация за разследването и ще ги попитаме дали искат да дадем информация. Ако получим зелена светлина за това, ще ви дадем пълна информация относно инцидента“, каза той.

Уудс пострада сериозно, когато колата му излетя от пътя и се обърна на няколко пъти по време на инцидент миналият месец в Ранчос Палос Вердес.