Гимнастичката Катрин Тасева изглежда отново е във вихъра на любовта. Поне така твърдят някои, които заподозряха, че красавицата си има нова тръпка. Говори се, че новата ѝ половинка е не кой да е, а плувецът Антъни Иванов.

Факт е, че двамата загатнаха сами за връзка, след като споделиха обща снимка в социалните мрежи от почивката си в Слънчев бряг, където отдъхват преди старта на новия сезон. На кадъра се вижда, че двамата са си направили и еднакви татуировки със символа на Олимпийските игри, където и двамата взеха участие. 

Към кадъра Антъни пише: "От Токио до Кики. Следваща стъпка Париж", с което показва, че ще се готви за следващите Игри в Париж, които ще са през 2024 година. В коментарите към публикацията двамата си пишат, а Катрин отбелязва, че ще със ще сигурност присъства на събитието, за да гледа плувеца. След това Антъни отговаря на грацията с милите думи: "Важното е, че ще си там". 

Все още нищо не е официално потвърдено на този етап и е възможно просто да са много близки приятели и колеги.

Припомняме, че Тасева не успя да се класира за финала в Токио при индивидуалното направление, след което обяви, че слага край на кариерата си.

Преди време 23-годишната състезателка бе с бореца Николай Щерев, който миналата година почина след усложнения от COVID-19.

Друга наша доскорошна гимнастичка Християна Тодорова пък е във връзка с пловдивския тенисист и национал за Купа "Дейвис" Димитър Кузманов.