Стоян Хранов, който от 26 години бе начело на ОСК Левски бе изпратен в последния му път от стотици хора представители на спортния и политически елит, бивши министри, олимпийски и световни шампиони, бившите собственици на ФК Левски, както един от сегашните. Имаше представители на всички спортове в Обединения спортен клуб Левски, бивши футболисти на Левски, както и представители на  клубове като ЦСКА, Локо Сф и Славия. 

Опелото се отслужи в Храм „ Свети Великомъченик Георги Победоносец”, който се намира до сектор А на стадион „Георги Аспарухов”.Поклонението започна с духова музика , а продължи над два часа.

Последно сбогом с дългогодишния шеф на обединения спортен клуб Стоян Хранов си взеха и бившите собственици на ФК Левски Тодор Батков и Томас Лафчис, които изчакаха своя ред за преклонението в компанията на олимпийската шампионка Весела Лечева, която е и бивш министър на спорта. Друг бивш министър на спорта Свилен Нейков бе в компанията на своята съпруга Румяна Нейкова, олимпийска шампионка. Петър Стойчев, многократен световен шампион в плувния маратон и бивш министър на спорта, също уважи опелото на Стоян Хранов.

Ръководството на футболния клуб бе представено от Иво Тонев, един от тримата настоящи собственици, изпълнителния директор Константин Баждеков, спортния директор Георги Иванов и шефът на ДЮШ Даниел Боримиров. Както и много легенди на Левски като Добромир Жечев, Кирил Ивков, Сашо Костов, Стефан Аладжов, Ангел Станков, Воин Войнов, Ники Илиев и Емил Велев. 

Наско Сираков и съпругата му Илияна Раева поднесоха цветя и бързо се оттеглиха, като направи впечатление,че Сираков се поздрави и с Иво Тонев, с Георги Иванов, Константин Баждеков, Тодор Батков и Томас Лафчис. 

Борбата бе представена от много хора, сред които се открояваха  олимпийския шампион Боян Радев и многократният световен шампион Сашо Томов. 

Баскетболът бе представен от президентът на федерацията Георги Глушков, който заедно с Иван Ценов поднесоха венец. Тити Папазов, който е спряган за наследник на поста на Стоян Хранов също бе там. Някои от баскетболните шампионки на Левски като Петкана Макавеева, Юлия Боянова и други. Художествената гимнастика също бе представена добре, начело с Нешка Робева, Илияна Раева и Ина Ананиева. 

Волейболният клуб бе представен от Христо Илиев, а треньорът на ЦСКА Сашо Попов също почете Стоян Хранов. Шефът на ОСК ЦСКА Георги Калчев, на Славия Владимир Симеонов и на Локо Сф Владимир Аврионов. Шефът на федерацията бо бокс Красимир Инински. 

Олимпийската шампионка Ваня Гешева също бе на събитието. Световната шампионка Йорданка Благоева отмени пътуване в чужбина за да почете паметта на Стоян Хранов.
Клубът по спортна стрелба бе представен от шефа Бранимира Цветанова и Валери Григоров.

Трима от бившите шефове на МВР – Емануил Йорданов , Румен Петков и Михаил Миков, който е настоящ шеф на БСП също почетоха Стоян Хранов, както го стори и бившият заместник министър на МВР Камен Пенков. 

Заместник председателят на Народното събрание Янаки Стоилов уважи опелото и написа хубави думи в книгата за спомени за Стоян Хранов. Янаки Стоилов бе придружаван от Нешка Робева.