Семейство Бекъм подкрепи инициативата на принц Хари - състезанията от „Инвиктус”. Дейвид Бекъм и неговият син Ромео изгледаха част от надпреварите, а след това присъстваха и на церемонията по закриването.

Това са игри, основани именно от принц Хари, в които участват ранени и боледуващи военнослужещи. Игрите се доближават до параолимпиадите и продължават около две седмици.

Принц Хари и съпругата му Меган с удоволствие се включиха в официално откриване, както и в част от дисциплините. Меган Маркъл се присъедини към Дейвид Бекъм и неговия син и по време на финалната церемония, която се проведе в Сидни.

Бившият футболист и неговият син отпътуваха за Австралия миналата седмица, но бяха забелязани на трибуните само на няколко събития, въпреки че бившият английски национал е посланик на Игрите.

„Знам как спортът може да промени живота на хората, знам, че спортът е движеща сила за да се подобрява човек в живота, при това по най-различни начини. Това беше една емоционална седмица за всички, които взеха участие. 500 състезатели, повече от 1000 членове на семействата им – това е нещо специално”, сподели Дейвид Бекъм.

Бременната Меган Маркъл също бе неизменна част от „Инвиктус 2018”. Херцогинята на Съсекс е бременна с първото дете на двойката.

Gulliver/GettyImages
16 снимки