Министърът на младежта и спорта Красен Кралев посети Велико Търново и инспектира спортните зали, разположени в северния сектор на стадион „Ивайло”. Основният им ремонт е сред приоритетите на Община Велико Търново и Министерството на младежта и спорта (ММС).
 
За обновяването им вече е разработен проект с конкретните мерки и дейности. Инвестиционното намерение е внесено в ММС, а стойността му е за около 400 000 лева. 
 
В спортните зали се готвят състезатели по бокс, борба и вдигане на тежести. Заместник-кметът проф. Георги Камарашев и директорът на Общинско предприятие „Спортни имоти и прояви“ Петко Павлов  запознаха Кралев в детайли както със състоянието на залите, така и с необходимите ремонтни дейности. 
 
Министърът потвърди ангажимента от миналата година, че се предприемат необходимите действия и ще бъдат осигурени средства за поетапен ремонт на материалната база, който ще започне още през лятото. Целта е да бъдат осигурени оптимални условия за подготовка на състезателите, използващи северните зали в спортен комплекс „Ивайло“ така, както ги имат тези в южните зали. 
 
Министърът на младежта и спорта бе изненадан с фланелка на Етър от проф. Камарашев, който е и председател на Управителния съвет на футболния клуб.