Дъщерята на Христо Стоичков - Мика и рапърът Кристо "подпалиха" мрежата с последните си публикации. Двамата по едно и също време качиха на профилите си в Инстаграм любопитен кадър, който със сигурност ще засили още повече слуховете, че са двойка.
 
Кристо и Мика са прегърнати, като тя му е позволила да я хване за задните части. 
 
"На какво си способен за любовта?", написаха двамата към снимката.
 
Кадърът най-вероятно е част от заснемането на клипа по съвместния им проект. Преди дни Мика обяви, че с Кристо подготвят нещо интересно. Те работят върху музикален проект с международно участие, в центъра на който е любовта.
 
"Моя радост е да Ви съобщя, че Кристо и аз продуцираме мащабен международен музикален сингъл и видео клип с участието на световно известни личности, с цел да напомним колко е важно хората да се обичат и да го показват по най-смелия и безусловен начин! Защото ние всички сме ЛЮБОВ, и ЛЮБОВТА НИЩО НЕ МОЖЕ ДА Я СЪБОРИ! И това е само началото..", написа тогава Стоичкова в социалните мрежи, показвайки се заедно с Кристо.
 

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.