Две жени бяха хванати от камерите и бяха показани на живо по телевизията как показват гърдите си по време на мач №5 от Световните серии по бейзбол.

Двете показаха гърдите си точно преди питчърът на Хюстън - Астрос Герит Коул да хвърли топката в мача срещу Уошингтън Нешънълс и го разсеяха.

Имената им са Джулия Роуз и Лорън Самър. Въпреки че успяха да разсеят питчъра, Астрос спечели и поведе с 3:2 в сериите, които се играят до четири победи от седем. Целта им обаче не е имала нищо общо с бейзбола.

Действието им е било с цел да привлекат вниманието към превенцията и профилактичните прегледи за рака на гърдата, тъй като октомври беше световният месец за борба със заболяването. Разбира се, това беше и перфектен начин да си направят ПР.

Джулия и Лорън получиха доживотни забрани за мачовете от Лигата по бейзбол, но това далеч не е първият случай, в който гърдите им се оказват на показ.

В галерията можете да видите, че Роуз редовно напомня на почитателите си в социалните мрежи колко отдадена е на тази кауза.