Уанда Нара и Мауро Икарди приключиха като двойка, но драмите около тях не спират. По-рано днес блондинката сподели семеен кадър на който присъства бившият й съпруг Макси Лопес. Лопес е първият съпруг на Уанда, тя се раздели със снажния нападател преди много години, за да започне да връзката си с Икарди, който по онова време беше съотборник на Макси, като двамата поддържаха близки отношения и извън терена.

 


Причината за раздялата на Уанда и нападателят на ПСЖ беше поредната забежка на Мауро. Името на дамата с която Икарди е кръшкал на Уанда е аржентинската актриса и модел Мария Чайна Суарес.

Припомняме, че двойката се раздели за няколко дни, а после изглеждаше, че са изгладили различията си. Когато скандалът бе във вихъра си, бившият капитан на Интер пропусна срещата на „парижани“ срещу Лайпциг на 19 октомври поради „семейни проблеми“. В сагата обаче имаше нов обрат, тъй като Уанда, която в момента е в Милано, каза на аржентинската журналистка Янина Латоре, че иска „да остане сама“ и в крайна сметка двамата са подписали документи за развод.

„Чувствам се добре и не искам да знам нищо за всичко останало“, каза тя.

 


Съобщава се, че Нара е променила решението си за раздялата с Икарди, след като разбрала, че Суарес му е изпратила поредно видео с „цинично съдържание“. Информациите гласят и че бившият капитан на Интер е продължил да отговаря на съобщенията на аржентинската актриса, което е убедило Уанда да сложи окончателен край.