Най-добрата българска спринтьорка Ивет Лалова и заместник-министърът на младежта и спорта Стоян Андонов откриха третото издание на лекоатлетическия турнир „Открий шампиона в теб“ на националния стадион „Васил Левски“.

Над 250 деца участват в състезанието, организирано от „Ивет Лалова Спринт Академи“. То се реализира по програма „Децата и спортният клуб“ на Министерството на младежта и спорта (ММС).

„Изключително радостен съм да присъствам за трета поредна година на турнирa „Открий шампионa в теб“. Поздравления за Ивет, че в тези трудни за спорта времена успя да организира това състезание. Благодарение на нея толкова много деца се докосват до спорта и им пожелавам да достигнат нейните успехи“, каза Андонов в своето приветствие.

Ивет Лалова изказа своята благодарност към ММС и всички партньори за оказаната подкрепа в организирането на турнира. „Не знаех дали тази година ще успеем да организираме това събитие, но искам моето послание към всички бъдещи шампиони на България да бъде, че не трябва никога да се спират и да не се отказват пред нищо“, заяви Ивет.


 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.