Легендарният Йордан Йовчев откри първия по рода си турнир по стрийт фитнес на закрито, който се проведе в Сердика Център.

Хиляди софиянци се докоснаха до магията на атрактивният и набиращ все по-голяма популярност спорт, благодарение на събитието, организирано от клуб по гимнастика и стрийт фитнес „STREET WORKOUT BULGARIA” и проследиха изпълнението на над 70 състезатели. Шоуто, което бе допълнено от изпълнения на паркур и брейк танци, е 7-ми кръг на Националния шампионат по Стрийт фитнес. Уникалната конструкция на съоръженията, на които се проведе турнирът бе проектирана, изградена и монтирана от „Спорт парк фитнес - България“.

Организирането на турнири на закрито е нова стъпка към разширяване на спортния календар, като по този начин става възможно използването на студените месеци за състезания.

Организаторите благодарят на домакините от Сердика център, Vivacom , GENERALI, Национална лотария, Burger King Bulgaria, Red Bull, на Кока-кола, магазини "Intersport" и Столична община!

След седмия кръг на Националния шампионат по Стрийт фитнес, за големия финал на веригата, който ще е през юни, се класираха:

мъже до 16 години:

1. Димитър Милев

2. Християн Милев

мъже над 16 години:

1. Стефан Еротеев

2. Калоян Христов

Призьори от турнира в Сердика Център:

мъже до 16 години:

1. Димитър Митев

2. Иво Ивов

3. Бранислав Владимиров

мъже над 16 години:

1. Стефан Еротеев

2. Калоян Христов

3. Ростислав Илиев

Жени:

1. Цвети Станева

2. Жасмина Свиленова

3. Елена Любенова