Адриана Лима се отдаде на пълна релаксация след поредната тежка тренировка. Супермоделът се наслади на слънчевите лъчи и реши да сподели момента със своите последователи в социалната мрежа Инстаграм, като публикува снимка, на която позира по бански, като фокусът е върху дългите й перфектни крака.

Адриана Лима

източник: Instagram.com

38-годишната изумителна бразилка очевидно нямаше търпение да покаже резултатите от усилените фитнес упражнения. Тя блесна в малък оранжев бански в поредното си стори, за да разтупти мъжките сърца.
Лима беше ангел на „Victoria's Secret” в продължение на почти 20 години, от 1999 до 2018 г., и беше обявена за „най-ценния“ Ангел през 2017 година.

Ослепителната красавица беше омъжена за сръбския баскетболист Марко Ярич от 2009 г. до 2014 г., като разводът има дойде през 2016 г. Двойката има две деца Валентина и Сиена. Адриана се срещна с Марко през 2006 г. на парти. Двамата се сгодиха две години по-късно, като се ожениха на Деня на влюбените 2009 на частна  церемония. Причина за раздялата им стана изневяра на баскетболиста с бавачката на децата им.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🤍Anything you lose comes round in another form.🤍 - Rumi - 📸. @vincentpeters1

Публикация, споделена от Adriana Lima (@adrianalima) на