Известната руска състезателка по плуване Юлия Ефимова коментира въведените ограничения за спортистите по време на Олимпийските игри в Токио това лято.

Трикратната олимпийска медалистка, шесткратна световна и седемкратна европейска шампионка не одобрява всички мерки, но счита, че по-добре да има Олимпиада с редица ограничения, отколкото спортният форум отново да бъде отложен, както това се случи миналата година заради пандемията.

ВИЖТЕ СНИМКИ НА СЕКСАПИЛНАТА ЕФИМОВА ТУК!

"На Игрите ще има много ограничения за коронавируса: забрана за посещение на други състезания, пътувания до туристически места и дори секс. Дали това ни плаши? Неприятно е, че няма да можем да отидем никъде, но е по-добре да се проведе Олимпиадата така, отколкото изобщо. Забраната за секс? Нямам време за това по време на състезания (смее се). И много други спортисти също. Жалко е, разбира се, че няма да можем да присъстваме на други състезания. През 2016 година в Рио, след нашите изяви, отидохме и подкрепихме нашите момчета и момичета до края на Олимпийските игри. Сега най-вероятно просто трябва да се приберем в хотела и да гледаме по телевизията останалите състезания" каза Ефимова, цитирана от Sport24.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yuliya Efimova (@pryanya93)