Българската тенисистка Елица Костова и футболният рефер Радослав Гидженов са новата двойка от света на спорта. Двамата са заедно от няколко месеца и вече живеят заедно в Пловдив.

Гидженов е считан за един от най-големите плейбои сред съдиите в България. 30-годишната топкрасавица обаче успява да омае с чара си амбициозния арбитър, който е малко по-млад от нея.

Костова и Гидженов се запознават след като попадат в обща компания. Двамата имат много сходни интереси, като основният е спортът. Преди да стане футболен съдия, Гидженов тренира школата на Локомотив Пловдив. Двамата редовно са засичани да поддържат форма край гребната база в града под тепетата. Гидженов помага и в подготовката на любимата си, докато сезонът в тениса е замразен. Двамата играят аристократичния спорт и тренират здраво, за да са в топформа.

Наскоро двойката се впусна изключително тежко предизвикателство - стартираха в ултрамаратона „Витоша 100“ и успяха да пробягат 100-те километра, като завършиха сред първите 300, което е страхотно постижение.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🥂

A post shared by 𝓔𝓵𝓲𝓽𝓼𝓪 𝓚𝓸𝓼𝓽𝓸𝓿𝓪👑 (@imelitsakostova) on