Звездите на поп музиката – Дженифър Лопес и Шакира подлудиха публиката на “Хард рок стейдиъм” в Маями тази нощ на полувремто на Супербоул LIV.

Двете латино певици представиха изящен спектакъл за 12 минути и доказаха защо продължават да са на върха в шоубизнеса вече почти 20 години.

Първа на сцената, навръх рождения си ден, излезе Шакира. Колумбийката закова погледите с красиво сценично облекло и изпя някои от хитовите си песни - “She Wolf," "Whenever, Wherever" и "Hips Don't Lie”.

Дженифър заложи на кожен корсет, който подчертаваше страхотните й форми. Тя започна представянето си с "Jenny from the Block”, след което зарадва привържениците с “Love Don't Cost a Thing" и "On the Floor”.

Докато изпълняваше “Let’s Get Loud”, Лопес развя пуерториканския флаг. Както е известно, тя е родена в Бронкс, Ню Йорк, но родителите й са пуерториканци.

Черешката на тортата бе хитът на Шакира “Waka Waka” (официалната песен на Мондиал'2010), който двете изпяха заедно. Последва прегръдка, маркирала историческия момент - за първи път латино певици да са централните фигури в шоуто на полувремето на Супербоул.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank you @jlo for a night that shows how much Latinos have to offer! #SuperBowl

A post shared by Shakira (@shakira) on

Междувременно Канзас Сити Чийфс спечели двубоя срещу Сан Франсиско с 31:20.