"Александровска" болница ще осигурява медицинските грижи за националния отбор по художествена гимнастика, съобщават от федерацията. В семейството на Българската федерация по художествена гимнастика вече ще присъства още един силен и авторитетен партньор. Президентът на федерацията Илиана Раева и доц. Костадин Ангелов подписаха договор за сътрудничество между БФХГ и най-старата, и една от най-големите болници у нас - "Александровска".

Прекрасната Ина Ананиева стана майка за втори път

Водещият университетски и лечебен център в България ще осигурява 24 часова грижа за състезателите и треньорите от националния отбор - индивидуално и ансамбъл. В договора за партньорство между БФХГ и "Александровска" болница са залегнали клаузи за медицински тестове и изследвания на състезателите, когато това е необходимо.

БФХГ е много горда, че ще си сътрудничи с болница, която предлага изключително модерно и качествено здравеопазване с грижа и внимание за пациента и чиито специалисти са международно признати, пише още в съобщението.

Президентът на федерацията Илиана Раева не скри радостта си от подписания договор и сподели, че с 26-те самостоятелни клиники и 3-те референтни лаборатории, "Александровска" болница затваря кръга за абсолютното, професионално и пълно обезпечаване на националния отбор от гледна точка на здравословното и функционално състояние на гимнастичките.