Тройката в състав Дарина Пашова, Антонио Папазов и Тихомир Баротев влиза на финалите с първа оценка. Нашите състезатели изиграха много силно съчетанието си по музика от филма “Аквамен” и получиха оценка 22.527, а след тях са представителите на Унгария и Румъния.

По този начин България вече си осигури квота за Световните игри през 2022 година, които ще се проведат в САЩ. Първите пет нации в квалификациите за тройки, смесени двойки и аероденс получават квота за тази надпревара. Пашова се класира и за финал в категория жени индивидуално с пета по сила оценка. Тя не направи едно от упражненията си и така оценката и за трудност остана по-ниска.

При добро изиграване на финалите, Дарина ще се бори за разпределението на медалите със силните състезателки на Турция, Русия и Румъния. Другата ни представителка Ана - Мария Стоилова се класира на 12-то място.

Утре са финалите за категориите тройки и индивидуално жени, а също така и квалификациите при смесените двойки и мъжете индивидуално. България ще бъде представена от двукратните ни световни шампиони за юноши и девойки Стоилова и Папазов, които ще опитат да донесат на страната ни втора квота за Световните игри. Антонио ще се впусне в битката за отличията и със своето индивидуално изпълнение.