В понеделник в националната база "Раковски" вреше и кипеше. След Световните игри в Полша в залата бяха Илиана Раева, Мария Гигова и Даниела Велчева.

След сериозен анализ от страна на Мария Гигова за представянето на Невяна Владинова и Боряна Калейн тренировката започна с подобряване и повишаване на трудността на съчетанията.

Бранимира Маркова направи някои промени в композициите, които смята, че ще бъдат полезни за крайните оценки на състезателките при безгрешно изиграване. 

Капитанката на индивидуалното ни Невяна Владинова е по- мотивирана отвсякога за тренировки и очаква с огромно нетърпение следващата си проява на състезание. 

Мария Гигова и Даниела Велчева анализираха и съчетанията на ансамбъла. Те останаха доволни от видяното. 

Илиана Раева сподели, че до световното първенство всяка сряда и събота националният ни отбор ще прави контролни тренировки, както и това, че международните ни съдийки ще присъстват на тренировките на отбора. 

Във вторник към отбора ще се присъедини Катрин Тасева, която се подготвяше на Спортпалас заедно с личната си треньорка Силвия Стойнева, докато Бранимира Маркова отсъстваше заради Световните игри в Полша.

Предстоят две Световни купи, където участие ще вземат ансамбълът, Невяна и Катрин в Минск и Казан.