Съпругата на бившия български футболен национал Георги Пеев Цветелина привлече вниманието с последната си публикация в социалните мрежи. Половинката на легендата на руския Амкар Перм за пореден път разчувства мъжа на сърцето си. Тя му се обясни в любов със следните думи: 

"Трудно бих могла да диференцирам коя подкрепа от страна на най-прекрасния мъж в света - Георги Пеев, бих определила като най-ценна… 

Най-малкото, защото всяка следваща е безценна! Обмисляйки по-задълбочено възможностите за избор се чудя измежду подкрепата по време на родителствуването ми (бидейки майка), личностното и професионалното ми развитие. Благодаря още за безсънните нощи, които прекарваме заедно, а не отиваш да спиш в другата стая..!

Семейството е емоционалната опора на всеки. Топлото кътче, където наранената ти душа намира пристан. Мястото, което, макар и не е екзотично, е топло и лековито.
Твоето лековито сърце.. Благодаря! 

Заради теб 2020 бе поредната страхотна година за мен!".

"2020, чао! Добра, лоша - в миналото е! Едно е сигурно - докато тази ръка ме държи, животът ми ще е песен... Обичам те!", написа Пеев, публикувайки снимка с половинката си.