Саня Станкович е известна риалити звезда в Сърбия, а освен това изкарва нелоши пари като инфлуенсър и певица. Преди година красавицата имаше кратка афера с пилота от Формула 1 - Пиер Гасли. Двамата се запознали на купон, а на русокосата фурия не й трябвало много време да оплете в мрежата си французина. От всички спортове обаче Саня обича най-много футбола и често може да бъде видяна на стадиона. За последно тя подкрепя националния отбор на Сърбия в евроквалификацията с Черна гора на "Мала Маракана" в Белград.  

Екстравагантната Санджа, както я наричат в родината й, се сдоби с огромна популярност, когато призна своята бисексуалност. Дотогава никой не предполагаше, че може да си пада по жени, но тя се влюби безумно в Йована Томич и то в тв риалити шоу. Двете имаха връзка в продължение на 2,5 г., но се разделиха.

Сега Саня чертае планове за бъдещето - иска да продължи с музиката, да си купи апартамент, да отвори собствено ателие за рокли и много да пътува. Тя призна, че дори обмисля да напусне Сърбия и да се премести да живее в друга държава.

Още снимки на горещата Саня можете да разгледате в нашата галерия