Кениън Дрейк отбеляза два тъчдауна за победата на Балтимор Рейвънс над Ню Орлиънс Сейнтс с 27-13 в последен мач от деветата седмица на сезона в Националната футболна лига (НФЛ). Рънинг бекът на „гарваните“ реализира тъчдауни във втората и последната четвърти за третата поредна победа на тима.

Защитата на Балтимор също се справи на ниво, след като направи четири сака, а Сейнтс са вече с баланс 3-6, след като бяха ограничени до едва 238 ярда в атака. Куотърбекът на Рейвънс Ламар Джаксън помогна за откриването на резултата в откриващата четвърт, намирайки Айзея Лайкли за тъчдаун. Последва и първият тъчдаун на Дрейк за вечерта, а единствените точки на „светците“ до почивката дойдоха след успешен фийлд гол на Уил Луц.

След като Джъстин Тъкър и Луц размениха фийлд голове в третата четвърт, Рейвънс увеличиха аванса си след нови три точки на Тъкър за 20-6 в средата на заключителната част. Дрейк уби интригата с втория си тъчдаун, а тъчдаунът на Джуан Джонсън след пас на Анди Далтън се оказа почетен за Ню Орлиънс.

Балтимор, който води в АФК Север с баланс 6-3, посреща Каролина Пантърс в следващия си мач, докато Сейнтс гостуват на Питсбърг Стийлърс.