„Модерно и строго” - такова обещава да бъде управлението на Арена Армеец новият й шеф Иван Драндийски. Той е управител на Арена Армеец от 1 март. До тогава бе заместник на предишния шеф.

Гонг научи, че на местото на бившите жп-линии от задната страна на залата, ще бъде изградена пешеходна алея, която да улеснява достъпа на зрителите до Цариградско шосе. „Предстои ни среща в Столична община по отношение проект старата демонтирана жп-линия да стане пешеходна алея, която да извежда хората чак до Цариградско шосе. И при изграждането на съответната рампа, проектът е да има достъп до секторите Д и Ц, до които в момента няма пряк достъп. По този начин ще обезпечим едно по-равномерно идване на публиката без автомобили, а това е много важно и от гледна точка на сигурността, защото в момента има големи тълпи хора, които ходят по ръба на булеварда“, разкри Драндийски. Той също така се похвали, че т.нар. арест в залата (мъжки и женски клетки за арестувани посетители) до момента не е използван и няма заключвани там хулигани. „Видео-охранителната ни система работи добре“, допълни той.

Преди въобще да се заеме с най-модерното съоръжение в България името му се свързва основно с група „Те”, на която е музикален продуцент, включително и в „Шоуто на Иван и Андрей”. Едно от описанията за него и то от самите първи членове на бандата е: „Него никой не го вижда, много хора не го знаят, но той е двигател на цялата работа”. Гонг лично реши да провери дали продължава и сега Иван Драндийски да е мотор на всичко, вече отговаряйки за Арена Армеец. Ето как сам определи стила си „модерен и строг”:

Да си управител на такова съоръжение е интересно, предизвикателството е голямо. Има изключително много работа в момента, анализ на цялостната ситуация, но за мен това не е ново, защото съм тук от самото откриване на залата и съм в тези процеси. Сега вече ще имам още по-голямо поле за изява. Седейки на тази позиция, осъзнавам, че изминавайки целия път през последните повече от 10 години в професионално и лично отношение, ме е довело логично до тази ми позиция. Благодаря и на министъра на спорта Свилен Нейков и на управлението на Национална спортна база, че припознаха в мен част от модерното бъдеще на тази зала и оцениха това, което пред тях успях да покажа за 8 месеца.

Занимавал съм се с бизнес. Завършил съм икономика, занимавал съм се с управление и то на процеси, свързани с мероприятия в големи зали. И в личен план хобито ми е било винаги ходенето по стадиони и големи зали в Европа и САЩ. Надявам се визията, която съм видял да успее да ми помогне да го направим и в нашата зала, защото тя го изисква да бъде на световно ниво.

Модерно искам да бъде управлението. За мен това означава проактивност, гъвкавост и отговаряне на световните изисквания. Маркетингът е един от основните стълбове, на които трябва да се опрем заедно с политиката и публичния имидж на залата. Много съм щастлив, че успяхме да привлечем много добър макетинг специалист в екипа ни, който да ни даде спокойствие, че тези процеси ще се осъществят. Трябва също така към маркетинга да прибавим рекламата и комуникациите.

Никой от старата администрация на залата не си е отишъл. Познавам добре екипа, знам качествата на хората. Просто ще се наложи малко по-строго да въведа някои нови правила! Знам, че тези хора ще се справят, имат опит. С мен те ще трябва да вървят и стратегически напред в модерното управление. Така че малко по-строго, с изисквания за проактивност, искам да виждам в тях професионализъм, разбиране на конкретните задачи, поемане на точни отговорности. Работа от типа всеки разбира и може всичко няма да изтърпя!

Първото решение, което взех е свързано с мен самия – да бъда част от развитието и бъдещето на Арена Армеец, да направя всичко възможно тази зала да бъде европейска и призната на световно ниво. Ние сме част от Национална спортна база, има изградени традиции на управление. От друга страна, предвид спортната ни насоченост, ние работим и с голямата подкрепа и на Министерството на физическото възпитание и спорта. Това триединство е много полезно и много помага. Стремим се да извоюваме самостоятелност в доста от процесите, които касаят залата. Искаме да бъдем гъвкави.

Спортен фен съм по отношение на емоцията. Ходил съм в Ню Йорк на стадиона на Янките да гледам бейзбол без да знам правилата на играта. Но самата емоция от този спорт, самото усещане, което дава публиката в едно такова съоръжение, наблюдаването на всички процеси по организацията на подобно събитие, са неща, които определено могат да направят вечерта прекарана много добре. Нямам любим спорт.

Паркоместата са 1017, но за посетителите ни са 887, защото останалите са служебни на сектор Д, ВИП, правителствени и инвалидни. Реално гражданите ползват 887.

Вече работи официалният ни сайт www.arenaarmeecsofia.com , другият бе фенски.

Още от това, което разказа пред Гонг Иван Драндийски в първото си интервю начело на Арена Армеец, чуйте в аудиото!

Модерно и строго управление на Арена Армеец, правят пешеходна алея

източник: Gong.bg