В следващите пет дни каналите от пакета на Diema Extra буквално ще заринат спортните фенове с богато и разностранно съдържание. Всеки ще открие по нещичко за своята сфера от интереси, като отново акцентът пада върху английския футбол, който нахлува с всичка сила с преиграванията от ФА Къп и срещите от 23-ия кръг на Висшата лига.

На 19 и 20 януари зрителите ще могат да наблюдават три срещи от 3-ия кръг на турнира за Купата на Футболната асоциация – Бристъл Сити-Уест Бромич, Ливърпул-Екзитър и Лестър Сити-Тотнъм.

През уикенда Премиърлийг ще се завърне в пълна сила, като в събота и неделя в пряко предаване ще излъчат цели пет мача. Естествено гвоздеят в програмата е лондонското дерби в неделя (24 януари) между Арсенал и Челси.

Освен това до края на седмицата освен обичайната доза баскетбол с марката НБА и Лига Ендеса, феновете ще могат да наблюдават и Световното първенство по пинг-понг.

Не пропускайте и 6-те футболни срещи от Лига 1, където Пари Сен Жермен ще има шанс да увеличи преднината си на върха при директния сблъсък срещу втория Анже.

Diema Extra - 23 януари

източник: Diema Extra

Diema Extra - 24 януари

източник: Diema Extra