Американската звезда в смесените бойни изкуства Ронда Роузи призна, че сериозно е обмисляла да сложи край на живота си след шокиращата загуба от Холи Холм на турнира UFC 193.

Именно тогава дойде и краят на серията без поражение на 29-годишната състезателка, която бе нокаутирана в края на втория рунд. Роузи призна, че в дните след злощастния мач се е чувствала напълно безполезна и не е имала причини да живее.

„Буквално седях и обмислях да се самоубия. В онези мигове си казвах: „Аз съм нищо, какво ще правя оттук нататък, вече на никого не му пука за мен“, призна Роузи в телевизионното шоу на Елън ДеДженерис.

„Ако трябва да бъда честна, когато вдигнах поглед и видях моя съпруг Травис, който стоеше до мен. Видях го и си помислих: трябва да родя на този човек, нужно е да остана жива.“

Това бе първата публична изява на Роузи от ноемврийското й поражение. „Това, което беше различното преди този мач, е, че бе третия случай, в който защитавах титлата си, за последните 9 месеца. Не мисля, че някой е опитвал подобно нещо преди“, добави Роузи.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS