Варненката, родена в Бургас, Женя Станева спечели 10 000 лв. от Еврошанс. Щастливката решава да изпробва късмета си с игра на 10 числа, а именно: 7,8,9,10,15,18,25,75,76,77. Талонът й е само за едно теглене, а залогът 1 лв. Букмейкърът от пункта в кв. „Възраждане” във Варна разказва как Женя не успяла да скрие радостта си, щом видяла съвпадение на 7 от 10-те отбелязани от нея числа. Можем да си представим силата на емоциите й, когато научила, че всъщност е познала не 7, а цели 9 числа.

Еврошанс явно е любимо забавление за цялото семейство на Женя. Баща й пръв започнал да играе. Именно той и неговите печалби събудили интереса на младата жена. Обикновено залозите на варненката били по 1 лв. на 7 или 9 случайно избрани числа. Този път тя решила да отбележи в талона си 10 числа и явно това й донесло късмет.

Казват, че вероятността да се родиш на 29 февруари е 1:1461! Това е доста рядък шанс, а и рядък късмет, който се пада на определени хора съвсем неслучайно.

За Женя, която също е родена на тази дата, късметът в конкретния случай е била печалбата от Еворошанс. Тя самата си пожелава занапред късметът да бъде навсякъде с нея.

Тираж № 115 на Еврошанс донесе печалби от по 5 000 лв. за двама играчи от София и Плевен. Интересното е, че и двамата са заложили на по 7 числа. Играчът от Плевен пуска талонът си само за едно теглене и познава всички, отбелязани от него числа. Софиянецът също залага на 7 числа, които излизат в едно от петте тегления, за които участва.

219 455 е общият брой на печалбите от Еврошанс за изминалата седмица.