Курортът Свети Влас ще бъде домакин на поредното събитие от веригата турнири MaxFight, организирани със съдействието на Българската ММА федерация.

22-то бойно шоу гостува край морето на луксозното пристанище Марина Диневи. Турнирът ще бъде от серията New Wave, без гостуването на световни знаменитости, с участието на млади перспективни таланти от цялата страна.

Домакините от „Планет” и Марина Диневи са предоставили перфектни условия за всички, които ще присъстват на шоуто. Програмата предвижда 8 срещи, 2 от които с международно участие, като всеки мач ще се играе в 3 рунда по 5 минути.

На ринга след почти шест месечно отсъствие заради травма се връща любимецът на публиката Атанас Джамбазов. Възстановяването на Наско приключи, след няколко месеца облекчен режим, наложен му от треньора Теодор Карастоянов.

Боецът, който е син на треньора по самбо Кръстьо Джамбазов, записа впечатляващи изяви на роден и международен ММА ринг, в турнири по канадска борба, граплинг и в миналото по самбо.

От общо 14-те професионални мача във формат ММА, Наско се открои с изключително силен удар и бързина. В статистиката на Джамбазов има натрупани 12 победи, 6 от които постигнати с нокаут.

На ринга край морето той ще срещне опитния сръбски боец Стефан Станкович. В друг мач с международно участие русенският боец Николай Алексиев ще срещне на ринга сърбина Ненад Пантелич.


Ето и пълен списък на двубоите от MaxFight 22:

1. 60кг - Йоан Стоянов/Свети Влас/ - Рангел Евгениев /Пловдив/

2. 65кг - Мартин Господинов/Свети Влас/– Валери Вълков /Сливен/

3. 84кг - Павел Tодоров /Поморие/ - Сорен Борисов /Пловдив/

4. 70кг Василий Гайдарджи /Варна/– Димитър Сяров/Сливен/

5. 65кг Сотир Кичуков /Поморие/ - Веселин Нешев /Стара Загора/

6. 77кг Георги Петков/Ст.Загора/ – Ивайло Илиев/Дупница/

7. 77кг - Николай Алексиев /Русе/ - Ненад Пантелич /Сърбия/

8. до 93кг - Атанас Джамбазов /Поморие/ – Стефан Станкович /Сърбия/

Официалният кантар за състезателите ще бъде ден преди турнира на 3 юни – петък, пред „Планет” на пристанище Марина Диневи. Тегленето на ММА състезателите ще бъде на открито.