Трикратната световна шампионка по художествена гимнастика Мария Петрова готви вечерно стилно парти за съпруга си Боби Михайлов. Президентът на БФС навършва 45 години и ще бъде в компанията на най-близките си приятели.

„Поводът заслужава хубаво празненство. Ще бъдем с най-добрите ни приятели, а те не са никак малко”, разкри пред Гонг красивата съпруга.

Мария призна, че любовта между нея и Боби е била внезапна, от пръв поглед. Тя сложи точка на годишните терзания, че всъщност великият вратар я е откъснал от художествената гимнастика след олимпиадата в Атланта през 96-та.

 

„Аз нямах сили да продължа. Напротив, Боби бе човекът, който ме мотивира за третата ми световна титла. Бях уморена и дори исках да се откажа още след първото ми европейско злато”, спомня си грацията.

Мария и Боби са амбициозни и сега в ролята на спортни ръководители, но винаги намират време за красивата си дъщеря Елинор.

„Тя сама реши да спре с художествената гимнастика. Грациозен спорт не е подходящ за темперамента на Елинор. Сега се занимава с тенис, а аз и баща й се радваме, че изобщо спортува”, разказва още Мария.

Бившата прима в гимнастиката още е влюбена в съпруга си, а той й отвръща в чувствата като дори всяка сутрин я буди нежно с чаша горещо кафе…