За трета поредна година клуб по художествена гимнастика ЦСКА, със съдействието на Българската федерация, организира международен и републикански турнир Angel's Cup. Турнирът ще се проведе в тренировъчната зала на „Арена Армеец”, в рамките на три последователни дни: 22.02.2019г. – категории А и Б, за всички възрастови групи; 23.02.2019г. – категория ЕЛИТ; откриване и международен турнир 24.02.2019г. - снсамбли и вътрешен турнир на КХГ ЦСКА.

Първото издание на Angel's Cup, което се проведе през 2017г. постигна очакван успех. Надпреварата беше организирана от треньорките Светослава Калоянова и Биляна Проданова. Над 400 грации от 22 клуба от страната и гимнастички от Швейцария представиха своите съчетания.

През 2018 година, състезанието беше още по-мащабно и в него взеха участие 550 гимнастички от всички клубове в България, както и от Гърция, Австрия, Норвегия и Швейцария. Участничките бяха от абсолютно всички възрастови групи и категории. Своите съчетания представиха и най-малките гимнастички, едва 4 и 5-годишни.

Основната цел на турнира е да се възроди славното минало и успехи на клуба от времето на Мария Гигова и сестрите Адриана и Камелия Дунавски. Младите и талантливи малки надежди на клуба да станат част от „златните” ни успехи. Желанието на организаторите в лицето на Светослава Калоянова и Биляна Проданова - дългогодишен национален състезател и медалистка от големи първенства, е да продължат развитието на световно ниво, на традиционния за страната ни спорт, да привлекат колкото се може повече деца в залата, като им покажат грация, изящество и красота.

Много подаръци и изненади очакват малките и големи “ангели” на този красив спорт. Специални гости и тази година, които ще уважат с присъствието и подкрепата си турнира Angel's Cup, са Илиана Раева, Мария Гигова и “златните” момичета на България, бронзови медалисти от Олимпийските игри в Рио.

Главен съдия на турнира да бъде Мария Гигова. Жената, която първа поведе “златните” момичета по пътя към Световните върхове. Angel's Cup ще бъде не само състезание, а един малък празник за всички участнички и всички Вас почитатели на най-грациозния и красив спорт - художествената гимнастика.