Днешният 17 юни със сигурност ще остане незабравим за целия екип на Гонг, но най-вече за очарователната ни колежка Ралица Караджова.

Именно в този слънчев и прекрасен ден, точно в 12.33 часа на „бял свят“ се появи прелестната дъщеричка на скъпата ни колежка. Малката принцеса се казва Антонела и носи името на баща си. Футболният треньор Антони Здравков. Прелестното ангелче притежава манекенски размери, висока е 50 сантиметра и тежи 3,125 кг.

Антонела проплака в болница „Св. София“ под вещото ръководство на д-р Григорова, към която двамата родители изказват огромна благодарност. Освен това, Рали и Тони са повече от признателни на д-р Тодор Димитров, който следи бременността от началото ѝ.

Едно е сигурно, Антонела ще има афинитет към спорта, като се имат предвид родителите ѝ, а екипът на Гонг поднася най-сърдечни поздрави на Рали и Тони.

Мило семейство, желаем ви с радост да се наслаждавате на всяко действие на малката Антонела – на първата усмивка, на първата крачка, на първата дума. Нека малкото ангелче расте сред любов, уют и безмерно щастие, а вие винаги да се гордеете с нея.