Най-успешният олимпийски спортист Майкъл Фелпс се отдаде на заслужен отдих, след като буквално обра златните медали от Игрите в Пекин. Младокът от Балтимор вече е една то най-големите звезди в родните Съединени Американски Щати и не спира да бере плодовете от популярността си.

По време на последната си визита в Лас Вегас, Майкъл бе преследван буквално на всяка крачка от тълпи развълнувани девойки, искащи снимка, автограф, а и още нещо…

Фелпс обаче показа, че освен да плува, знае и как да купонясва, и най-вече – къде.

„Куршумът от Балтимор” разпусна в Плейбой клуба във Вегас, един от най-известните подобни в света, и бе „обслужен” от оскъдно облечена блондинка.

Майкъл ощастливи много фенки, като позира за снимки с тях, като очевидец заяви: „Момичетата буквално му се хвърляха на врата, но той се заинтригува от една блондинка, с която се заговори, двамата се смееха и шегуваха.”

23-годишният плувец рядко споделя нещо за интимния си живот, но е свързван с две от най-хубавите си колежки – австралийката Стефани Райс и американката Аманда Биърд.

„В момента изживявам своята мечта, така че само искам да се забавлявам и да се наслаждавам,” обясни Фелпс след края на Олимпиадата.

Междувременно той успя да заснеме и епизода на сериала „Антураж”, в който бе поканен за гост. Според вътрешни лица, Майкъл до такава степен е завладял екипа на серийния филм, че там се надяват отново да го видят на снимачната площадка.