Водещият български футболен мениджър Лъчезар Танев отговори на определението "елитна проститутка", което беше употребено по негов адрес и редица други спортисти от миналото и настоящето, което беше употребено от еколога Стефан Аврамов. Ето какво сподели той около казуса пред Дарик радио. 

"Първо не знам дали трябва да ги наричам тези хора еколози. Няма да ползвам обидни епитети, аз този не мога да го нарека човек. Подписах това с чистата съвест, че знаейки какво става по света и в Банско, колко километри писти и лифтове са направени. А ние ще ги изгоним." 

"Няколко човека псевдоеколози създават проблеми и явно имат някакъв интерес. Кой го интересува в големите държави какви еколози имаме в България? Тези хора нека се засрамят. Тези елитни проститутки са дали толкова известност на България. Никой не може да им каже какво да кажат и какво да подпишат. В този живот, освен пари има гордост и самочувствие, че си бил номер едно." 

"Колко години ЦСКА няма ДЮШ заради техните протести и писма? Прекалено много внимание се обръща на тези хора. С тях не може да има диалог, доколкото знам е пробвано да се прави диалог с тях, но те искат да диктуват събитията."

"Съдът казва, че няма нарушения, а те твърдят обратното. Аз ако не си платя данъците, веднага ще ме цопнат в пресата. На тях някой следи ли им приходите и разходите? Трябва да ги сложат тези хора на място. Познавам министър-председателя и той може да взима решения, той е единственият човек, който може да вземе решение", сподели Лъчезар Танев.