Любо Симеонов - Чука ще се бие с Джими Амбриз-Титана в основната среща на турнира по ММА MAXFIGHT-21, който ще се проведе на 27 май в Зимния Дворец на Спорта.

Той ще се качи за втори път на професионалния ринг, след като на 17 декември на турнира MAXFIGHT-18 победи безапелационно легендата в К-1 и ММА – Гари Гудридж.

От Българската федерация по ММА обявиха на пресконференция, че Амриз има в актива си 31 мача по правилата на ММА и е участвал в турнирите: DREAM, WEC, K-1 GRAND PRI, MFC. В момента пък Любо Симеонов тежи около 125 килограма и е в отлична форма.

Друга среща, която ще предизвика огромен интерес за зрителите е тази между Краси Младенов-Бореца и Светослав Захариев от Русе. Младенов се подготвя заедно с Благой Иванов-Багата в САЩ, записа една победа в Щатите и се връща в България, за да вземе участие в турнира по ММА – MAXFIGHT-21.

Шампионът по кикбокс и вече активен ММА боец Деян Топалски ще се изправи срещу Драгутин "Бели" Милошевич от Сърбия, който е с 6 победи, четири, от които с ТКО (Технически нокаут), само една загуба и един равен мач в ММА. В тежката категория, боецът Недялко Караджов, който от година се състезава професионално и не познава загубата ще има за противник Деян Новакович. В друг мач от тежка категория, ще се изправят един срещу друг Станислав Драков от Русе, който от половин година тренира под ръководството на световния шампион по самбо – Анатоли Желязков, и Кирил Ханджийски. Освен тези срещи, зрителите ще имат възможността да наблюдават и близнаците Росен и Румен Димитрови, както и Георги Стоянов (Станчев), добавиха организаторите.