Хосе Луис Кастильо се подигра на Рики Хатън, като го нарече „най-обикновен боксьор от средна класа” и наблегна, че ще избухне истинска война, когато двамата се изправят един срещу друг в събота.

Двамата ще се борят за световната титла в лека категория на Хатън в Лас Вегас.

 „Мисля, че англичанинът е посредствен боксьор”, каза той и допълни, „Гледахме няколко записа на негови мачове. Обича да напада, което е прекрасно, защото аз харесвам такъв тип игра.”

„Всичко ще бъде на живот и смърт”, закани се още мексиканецът.

33-годишнят Кастильо на два пъти не успя да се постигне нужните килограми, за да се бие срещу Диего Коралес в лека категория. Сега обаче чувства, че сега ще успее да победи 28-годишния боксьор от Манчестър.

 „Разочаровах много хора и сега съм щастлив, че получих възможността да им се реванширам. Надявам се преди да се оттегля да направя няколко големи мача и да получа добро възнаграждение за тях”, сподели боксъорът.

„Имам чувството, че тази среща е едно ново начало за мен. Участвал съм в много кървави двубои. Искам срещу мен да се изправят най-добрите противници, за да мога и аз да се представя на върха на възможностите си”, завърши той.