Има продукти, които не се променят. Защо да ги променяш, ако са идеални? Разпознаваме ги от пръв поглед и се отнасяме към тях като към стари приятели. Няма нужда да се доказват пред никого – вече са го направили. Въпреки многото сезонни нови предложения и микротенденции, тяхната популярност не намалява. Какво ще откриеш в списъка с железни стрийтуеър хитове?

Раница Vans: match black & white

Do you wanna be off the wall? Заложи на раница Vans. Черна мешка с привличащо вниманието лого в макси вариант ще вдигне нивото на всеки уличен сет. Търсиш по-силен ефект? Очаква те обемистия модел Old Skool Check Backpack с характерния принт – емблематичната черно-бяла шахматна шарка. Раниците на Vans се съчетават перфектно с контрастиращи черно-бели графични аутфити, но си струва да ги съчетаеш и с дръзки цветове – в крайна сметка ти определяш на какво подхождат най-добре. Скейт стилът отдавна излезе от ъндърграунда и завладя мейнстрийма, но никога не може да бъде напълно укротен. Възползвай се от това!

Шапка New Era – влез в играта

Впечатляващата шапка trucker, вдъхновена от стила на шофьорите на камиони, или fullcap, без който е трудно да си представим облеклото на хип-хоп групите? Минималистичен евъргрийн снапбек или бейзболна шапка с лого, което говори за това, което харесваш? Който и фасон да избереш, памучната бейзболна шапка New Era ще се впише в стила ти за напред. Имаш на разположение много нюанси, от бели и бежови до millennial pink, оранжево и наситено черно. Те ще изглеждат добре с всеки суичър и тениска, но можеш да ги носиш и с кожено яке, дълго овърсайз есенно палто или – не съвсем насериозно – с блестящи бижута. 

Sizeer

източник: Sizeer

Суичър adidas… my adidas

Създадени за световноизвестни спортисти, с времето те завладяват улиците и днес са известни като безсмъртен олдскул. Суичърът с цип adidas Beckenbauer с три ивици на ръкава и логото Trefoil работи за репутацията си повече от 50 години. Отличителната висока яка и лъскавата материя ще се съчетаят добре с облекла, вдъхновени от ретро стрийт стила, като например от 80-те. Съчетай суитшърта adidas с панталони в същия цвят, шапка идиотка и, разбира се, маратонки adidas Superstar – ще се превърнеш в ходеща класика.

Sizeer

източник: Sizeer

Just jump: анцузи Jordan

Нещо повече от градска удобна визия, нещо повече от баскетболна легенда. Спортните екипи с логото Jumpman на марката Jordan са познати от филми и телевизионни сериали, музикалните сцени, мемета и градски графити. Известни са със своята мекота, но също така и за наелектризиращи цветове и привличащи вниманието детайли. Дали да избереш широки крачоли или джогъри, crewneck или суичър с качулка? Дали ще избереш чисто зелено, тюркоазено или ярко червено? Или предпочиташ чисто черна цялостна визия, която ще разчупиш с бейзболна шапка или маратонки? Какъвто и да бъде резултатът от твоя експеримент, ще изглеждаш добре. Защото емблематичният анцуг Jordan винаги изглежда култово.

Откакто се помним – дънките Levi’s

Когато стана ясно, че улицата може да диктува модата, се оказа, че дънките Levi's са там от много време. Носят се от бунтари в киното, рок звезди и нашите майки, те са обект на желание от десетилетия. Голямото разнообразие от кройки, включително на широчина на крачолите или височина на талията, както и на цветове – с най-продаваните деним индиго и син деним начело на списъка – означава, че за всеки има идеален модел. Дънките Levis изглеждат все по-добре с времето и са чудесни за експерименти. С какво ще ги комбинираш? С велурен суитчър, trucker яке или, може би емблематично, с бяла тениска? За грешки и дума да не става!

Искате ли още култови продукти от най-яките марки? Заповядай в магазин Sizeer или онлайн и създай свой собствен канон!