Най-добрият бъгларски боксьор Кубрат Пулев обяви, че може да се завърне на ригна на 5 декември, но за момента това не е на 100% сигурно. Във вторник той и неговите представители ще дадат пресконференция в Хамбург, на която ще бъдат разкрити повече подробности.

„Възможно е да имам мач на 5 декември в Хамбург, но не е на 100% сигурно. Във вторник ще дадем пресконференция, на която ще дадем отговори. Имам промоутър и мениджъри, които преговарят“, коментира Кобрата в предаването „120 минути“ по bTV.

Пулев не пропусна да се върне отново към двубоя за световната титла с Кличко миналата година.

„Аз съм готов да изляза отново срещу Кличко. Паднах и станах. Тук в България беше голяма драма след този мач. Говореше се за болници и какво ли не. Можех още следващата седмица да играя пак срещу него. Готов съм и в момента. Тогава го принудихме да играе чрез международната боксова федерация. Сега с Тайсън Фюри прави същите номера. Пак отложи мача две седмици преди да се състои. Всеки спортист знае, че един голям спортист не може да има два спортни върха в период на няколко месеца. Когато побеждаваш големи съперници, няма начин да не напреднеш в ранглистата. Когато станеш един от първите 3-ма или 5-ма ставаш претендент за световната титла. Не мисля обаче, че Кличко ще се съгласи да играе втори път с мен. Едва ли ще има друг такъв мач“, призна българският боксьор.