Министърът на младежта и спорта Красен Кралев участва в благотворителен мач в спортен комплекс „ДИТ” в кв. Драгалевци.  Целта на футболния турнир бе да бъдат събрани средства за подпомагане на националния състезател по канадска борба за хора с увреждания Георги Караджов. Спортистът, въпреки  загубата на едната си ръка, продължава да работи, да спортува и да представя България на международни състезания. Голямата му любов към спорта го прави национален шампион за трета поредна година. Георги Караджов има завоювани четвърто място на европейско първенство и шесто място от световен шампионат.      

„Благодаря на всички, че сте тук. Футболът винаги е подкрепял най-различни благородни каузи. Да пожелаем успех на всички участници. Да подкрепим националния състезател по канадска борба Георги Караджов. Виждате, че когато г-н Борисов управлява държавата, има пари за спорта, строят се зали, строят се стадиони, а за да имаме здраво поколение, трябва да обърнем внимание на спортната инфраструктура, за да има децата къде да спортуват, да има всички ние къде да спортуваме. Благодаря много, прегръщам ви и нека най-добрият да победи,” обърна се министър Кралев към участниците в благотворителния футболен турнир. 

В надпреварата се включиха осем отбора – „Витоша 1”, „Витоша 2”, „Бояна”, „Павлово”, „Драгалевци”, „Симеоново”, отбора на „ДИТ” и тима на приятелите.