Министърът на младежта и спорта Красен Кралев награди с почетни медали на ММС деца и младежи с ментални увреждания, които взеха участие в 8-ото издание на Европейските игри за младежи с увреждания „Emil Open“ в Чехия от 12 до 16 юни 2019 г.

Представителите на Федерация „Адаптирана физическа активност Балкани и Черноморска област“ (ФАФА) завоюваха два златни, един сребърен и три бронзови медала в надпревара по лека атлетика и плуване.

Министър Кралев поздрави децата за отличното им представяне и им пожела да продължават да се трудят, за да постигат още по-големи успехи. Той благодари на ФАФА за това, че осигурява условия за тренировки и спортна изява на деца с ментални увреждания.

Красен Кралев награди с почетни медали на ММС деца и младежи с ментални увреждания, които взеха участие в 8-то издание на Европейските игри за младежи с увреждания Emil Open

източник: ММС

На децата от ФАФА предстои да вземат участие в международен тренировъчен лагер, който ще се проведе в Гърция.

На срещата присъства председателят на ФАФА Слав Петков, който изказа своята благодарност към министър Кралев за вниманието, което отделя на всички спортисти, а децата му връчиха почетен медал на федерацията.