На бляскава церемония в София бяха излъчени новите носителки на титлата Мис Национален отбор. 18 красавици стигнаха до финала, но само три от тях заслужиха привилегията да бъдат талисмани на представителните ни тимове по баскетбол, волейбол и футбол.

Симона Димитрова е прие короната за Мис Национален отбор – баскетбол, която й бе връчена от капитана Христо Николов.

Иванка Запрянова не скри вълнението си от честта да бъде плътно до волейболистите ни като в качеството си на Мис Национален отбор – волейбол.

Награждаването приключи с обявяването на новата Мис Национален отбор – футбол, където победителка стана Радостина Тодорова.

Новите Миски

Докато момичетата дефилираха в три тоалета под звуците на изпълненията на Елица и Стунджи, VenZy и Миро десетчленното жури, съставено от известните български спортист  Йордан Йовчев, Йордан Лечков – зам.-предстедателят на БФС, Любо Ганев, Владимир Николов, Евгени Иванов – Пушката, Тодор Стойков, Росен Барчовски, Христо Николов – Гларуса, Емил Костадинов и Ивайло Йорданов, имаше нелеката задача да оценява красотата, талантите и представянето на момичетата.  Гласуването на журито единодушно излъчи трите победителки, които бяха наградени от едни от най-известните български спортисти.

Наскоро избраният за капитан на националите по баскетбол Христо Николов - Гларуса пръв поднесе своите поздравления на прелестната бивша атлетка Симона Димитрова, която пое задачата да стои неотлъчно до българските баскетболисти като техен талисман. Великанът Любо Ганев връчи короната на фаталната червенокоса каскадьорка Иванка Запрянова, която съвсем скоро ще трябва да използва всичко научено по време на тренировъчния лагер и да подкрепи момчетата на предстоящия шампионат по волейбол в Полша. Легендата Йордан Лечков зарадва Радостина Димитрова с титлата, която  още утре ще се впусне в ритъма на самбата, защото лети за бразилската столица Рио де Жанейро, за да заеме своето място сред хилядите фенове на най-известната популярната игра в света.

Новите Миски