ММА звездата Конър МакГрегър се подготвя за наближаващия супермач срещу боксьора Флойд Мейуедър, но не пропуска да се набърка в някои скандал междувременно.

Поредният дойде малко изненадващо, от една снимка в Instagram.

След спаринг с бившия световен шампион Пол Малиняджи, в профила на МакГрегър се появи кадър, на който съперникът му е паднал на земята.

Спарингът продължи 12 рунда, но на всички споделени снимки от Конър изглежда, сякаш той е победителят.

Малиняджи обаче реши да защити името си, като реагира и обяви: "Не е хубаво да рисуваш лъжлива картина. Просто паднах по време на спаринга. Пуснете цялото видео, от 1 до 12-ти рунд, без редакция."

По-късно Малиняджи, чийто гневен изблик веднага обиколи агенциите, коментира още: "Исках да участвам, но не и да съм главната история, както е сега. Имаше падане, Конър може да е малко груб понякога. Блъсна ме на земята, но не е имало нокдаун. Пораженията от 12-те рунда се виждат на лицето ми. И двамата се хвърлихме доста здраво. Аз имах няколко добри удара в средата на спаринга, Конър бе силен в края. Беше равностойно. Никога не бих изнесъл информация за плана му или върху какво работи. Това обаче стана фиаско. Цирк. Единственото, което искам, е цялото видео да бъде показано. Разбирам, че не може да стане сега, но Конър, ако имаш топки, направи го."

Снимката с падналия Малиняджи бе свалена от профила на Конър в последствие.