Често ще открием, че някои букмейкъри пускат много сериозни промоции и след като на хоризонта се задава някое интересно дерби или дори турнир – скоро предстои да видим Евро 2020 в пълната му красота. С пускането на нови или по-интересни промоции, често ще попаднем и на така наречените бонус кодове. Дори и в момента присъства интересно предложение в този Winbet bonus и макар да получаваме едни промоционални условия, спокойно ще открием, че ако разполагаме с допълнителен бонус код, имаме възможност да получим и още малко по-добри от обявените в официалната промоция.

Следващият въпрос за всеки спортен фен е: къде се крият тези кодове и как да ги използваме? Кодовете могат да се използват при правенето на регистрацията, при правенето на депозит или в някои други условия, обявени предварително от самия оператор, точно по тази причина и мнозина препоръчват винаги да обръщате малко повече внимание на предлаганите промоции,  защото именно там присъстват и всички предложения.

Самите кодове могат да се появят навсякъде, ако даден оператор партнира със спортна медия например, той може да предостави специална промоция за читателите, която ще дойде под формата на точно такъв код, самите предложения често показват, че един оператор е дошъл от едно или друго място и позволяват да се посочи с коя медия имат най-много успех. Тази информация е важна, за самите брандове, защото те искат да знаят къде и как най-лесно могат да открият повече спортни фенове – все пак предлагат услуга, която е насочена за една конкретна аудитория.

Въпросът обаче е: къде се крият всички бонус кодове, кой ги пази? Има само един отговор – анализаторите на спортната индустрия и самите букмейкъри. Ще открием, че техните платформи са обетованата земя на всички отговори, които някога сте търсили в интернет пространството. Там може да получите информация за видовете залози, за правенето на прогнози, за правилата на дадена игра и за съвети при изграждането на стратегия, при това напълно безплатно и свободно.

В някои отношения е необходимо само малко време, да се запознаете с условията и да видите някакви примерни предложения. Защо обаче са налични кодовете за букмейкърите? Много често ще открием и един доста активен анализ, който в детайли ни посочва какво точно предоставя даден бранд. Например не е трудно да открием, че анализаторите посочват всички по-важни функции, показват самата система и дори обясняват до колко точно спортни дисциплини ще имаме достъп. Всичко това е повече от прекрасно, но нека не забравяме и още една много важна подробност – инвестираме време. За да изчетем един анализ ще имаме нужда от 10-15 минути, за да го разгледаме в повече детайли и дори да преценим дали даден букмейкър заслужава нашето внимание, може да се наложи да инвестираме и повече време.

Това е особено полезна стъпка, защото така показваме, че сме готови да намерим най-добрата оферта, която отговаря на вкуса ни, но това далеч не е всичко. Трябва да сме сигурни, че всеки един почитател може да открие колкото се може повече предизвикателства и в това отношение, точно те не биха могли да ни разочароват по никакъв начин.

Именно там се крият и въпросните кодове. Защо? След като сте инвестирали време и сте показали, че имате интерес към дадена платформа, трябва да получите и компенсация за направеното проучване. Също така нека обясним и разликите – те се изразяват в процентно повишаване на основните промоции, като предоставените кодове могат да се използват най-често един път. Логично, ако не ги използвате, няма да получите допълнителния бонус.

Ако обаче идвате от анализаторска платформа, даден бранд знае, че вие сте клиент, който внимава в детайлите, следователно сте запознат и с всички тънкости на играта, а това е плюс и за двете страни. Най-важното е, че винаги ще открием само лицензираните оператори, с които да се забавляваме, а това също ни гарантира допълнителна сигурност.