Макар че битка между Конър МакГрегър и Коди Гарбрандт дори не е близо до осъществяване, това не спира американеца да говори по тази тема.

Шампионът на UFC в категория петел се гордее с боксовите си умения, нещо, върху което той е работил през целия си живот. Така че, когато бе запитан в едно от последните си интервюта дали би се бил с Конър МакГрегър в боксов мач, той не се поколеба да предскаже нокаут в своя полза.

"Ще вляза там и ще го нокаутира. Нека бъдем честни, ще го победя където и да е. Без значение дали е в ММА битка или в боксова такава. Ще го нокаутирам, това е", заяви Гарбрандт.

Преди всичко това да се случи, ако изобщо има такава възможност, Гарбрандт е изправен пред сериозно предизвикателство. На 4-то ноември тази година, в Медисън Скуеър Гардън, той ще се изправи пред бившия си съотборник и настоящ съперник Ти Джей Дилашоу в една дългоочаквана битка.

Двамата размениха много закани до този момент, но след малко повече от две седмици ще имат възможност да покажат на какво са способни.