Личният треньор на една от надеждите ни за добро представяне на Европейското в зала по лека атлетика Цветелина Кирилова – Константин Миланов заяви, че е доволен най-вече от факта, че Цветелина заминава здрава за Торино.

„Доволен съм от това, че е здрава. Имаше проблем преди 2-3седмици, който не й даваше спокойствие, но сега почти отшумя. Тя няма да участва на коронната си дисциплина – 400 метра с препятствия, която не се провежда в зала, така че очакванията ми са реалистични. Дано да достигне резултата си от Виена, тогава ще съм доволен”, сподели Коце Миланов за Гонг.

По повод останалите ни лекоатлети, които ще участват в Италия, Миланов каза: „Смятам, че надеждите за добро представяне, почиват на реална основа. Участията на Инна Ефтимова ми вдъхват надежда и дано да се реализира. Момчил Караилиев също направи добри скокове.”

„Ивет са възстановява нормално. Не бързаме, защото едно добро възстановяване ще ни осигури добро представяне по-късно”, добави още Константин Миланов и на днешния национален празник на България пожела на всички спортисти най-вече здраве.