Кубрат Пулев сподели в ефира на Диема непосредствено след победата над Ивица Перкович, че съперникът му не е бил от неговата класа като не пропусна да благодари на всички българи за подкрепата.

„Радвам се, че имаше хора в залата доста българи, които бяха дошли отвсякъде, радвам се и за тези, които са ме подкрепяли пред екраните. Радвам се, че ги зарадвах, още една победа в моята кариера“, каза Кобрата.

„Ситуацията беше доста изнервена, но в големия спорт, големия бокс, мръсните номера са постоянно. Аз пак гледам оптимистично на нещата и това ми помага да съм още по-устойчив и здрав психически.“

„Изпълнихме си играта, мисля, че не беше от моята класа. Това, което говорихме, го изпълнихме. Да се правя на герой, че е било кой знае колко трудно...не мисля, че ми беше кой знае какъв проблем, но напрежението си го имаше. Гледах да бъда максимално концентриран, да не допусна някой удар, той в последствие щеше сам да си падне след няколко удара.“

„Важното е, че днес се справих с още едно препятствие, въпреки доста интриги към моя мач. Дори имаше българи, които опитаха да провалят моя мач“, допълни Пулев.